Kampanya Şartları ve Katılım Koşulları

Yapı Kredi Bankası'nın bu özel kampanyasından yararlanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Öncelikle, kampanyaya katılmak isteyenlerin 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında "SUPERFATURA" kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olmaları gerekiyor. Bu süreç, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden tamamlanmalı ve “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımı izlenmelidir. Süreci bu şekilde tamamlamayan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacak.

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kullanıcıların, kredi kartı başvuruları banka tarafından onaylanmalı ve kart kullanıma açılmalıdır. Ayrıca, kampanya kodunu doğru alana girerek müşteri olmak, kampanyadan yararlanmanın önemli bir şartı olarak belirtilmiştir.

Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber Borsa Nasıl Oynanır? Borsa Yatırımına Başlayanlar İçin Rehber

Telefon Faturası Ödemeleri ve İndirim Detayları

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra cep telefonu faturası için otomatik ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir. Bu talimatın en geç 31 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılması şarttır. Kampanya sadece yeni tanımlanacak fatura talimatları için geçerlidir; daha önce tanımlı olan talimatlar iptal edilip yeniden verildiğinde kampanyaya dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilgili fatura en az bir kez kredi kartı ile otomatik olarak ödenmelidir. Fatura tutarının en fazla 300 TL’si, müşterinin yeni açtığı kredi kartına indirim olarak yüklenecektir. Bu indirim, kampanya süresi boyunca devam edecek ve her ay fatura tutarı, kredi kartına artı bakiye olarak yansıtılacaktır. Talimat iptal edilirse, karta yüklenen bakiye geri alınacaktır.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Son Gün 31 Ağustos

Yapı Kredi Bankası’nın bu cazip kampanyasından yalnızca yeni müşteriler yararlanabilir ve her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Kampanya kapsamında verilen ödüller, yalnızca cep telefonu faturaları için geçerli olacak ve ticari kredi kartları kampanyaya dahil edilmeyecek.

Bu benzersiz fırsattan yararlanmak için 31 Ağustos 2024’e kadar Yapı Kredi Bankası’na müşteri olmanız ve cep telefonu faturanız için otomatik ödeme talimatı vermeniz yeterli.

Editör: Şule A.