Diyet Salata! 1 Haftada Jet Zayıflama! Diyet Salata! 1 Haftada Jet Zayıflama!

Yoğun bakım hastaları, 3 ayrı grup altında incelenmektedir. Hastalar durumlarının ciddiyetine göre yoğun bakım ünitelerine alınmakta ve uygun şekilde tedavileri yapılmaktadır. Özellikle 3. basamak yoğun bakım ünitesi, yaşamsal faaliyetlerini risk altında olan ve durumu kritik olan hastaların bulunduğu ünitedir.

Üçüncü basamak yoğun bakım hastalarının bulunduğu ünitede, 24 saat kesintisiz tedavi ve hasta bakımı yapılmaktadır. 3. basamak hastaları, en ağır hasta grubunu temsil etmektedir. Hastaların yaşamsal desteklerinin verilebilmesi için, son teknoloji ile donatılmış olan ünite alanlarında tedavilerinin yapılması gerekmektedir.

3 basamak yoğun bakım hastası iyileşir mi sorusunun, hastanenin uygun şartları karşılayıp karşılamadığına göre yanıtlanması gerekmektedir.  Hastanemizde bulunan son ileri teknoloji cihazlarımız sayesinde, tedavi için tüm gerekli olan şartlar sağlanmaktadır.

3 Basamak Yoğun Bakım Hastaları Kimlerdir?

3 basamak yoğun bakım hastası grubunda yer alan hastalar genellikle çoklu organ yetmezliği problemi yaşamaktadırlar. Bunun yanı sıra koma, şok ve diğer ileri derecedeki sağlık sorunları yaşayan hastalar da üçüncü basamak ünitede tedavi altına alınırlar.

Üçüncü sınıf yoğun bakım ünitesi içerisinde durumu ağır olan hastaların tedavisi için, pek çok ileri teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Böbrek yetmezliği ve kalp yetmezliği için olan cihazlar bulunmaktadır. Solunum cihazları, kalp yetmezliği için kullanılması gereken pompalar, yapay akciğer veya kalp cihazları ile aralıksız olarak tedavi uygulanmaktadır.

Buna da bakın

Akciğer Sönmesi Kaç Günde İyileşir? - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

3. basamak yoğun bakım hastası grubu için tedavi süreci, 7 gün 24 saat kesintisiz olarak devam etmektedir. Tedavi sürecinde gerekli olan tetkiklerin anında yapılabilmesi için ultrason, biyopsi veya MR gibi tanı cihazlarının da eksiksiz bulunması gerekmektedir. 3. basamak erişkin yoğun bakım servisinde hasta bakımı, hemşirelerimiz ve doktorlarımız ile hasta takibi düzenli olarak yapılmaktadır.

Fazlası için;Google

Editör: Ayşe Topçu