Gelinlik Modelleri arasında 2024 yılının son trendinde olan dantelli gelinlikler ve sırt dekolteli olan gelinlikler popüler sıralamada yerini alır. Gelinlik modellerinde daha çok beyaz ve krem renklerin ön planda olduğu görülmektedir. Tercihe bağlı olarak kırık beyaz, kirli beyaz ve buz beyazı gibi tonlarda gelinlik renkleri arasında yerini alır.

Akdeniz Diyeti ve Beslenme Listesi 7 Günlük! Akdeniz Diyeti ve Beslenme Listesi 7 Günlük!

Zarif gelinlik modelleri olarak saten gelinlikler daha çok tercih edilmektedir. Fransız dantelleri ile buluşan sade model gelinlikler en özel günde kadının çok şık görünmesine yardımcı olur. İşlemeli ve straplez görünüme sahip gelinlik modelleri de estetik bir görüntüye sahiptir.

En güzel gelinlikler sıralaması yapıldığında kapalı modellerinde ön planda olduğu görülmektedir. Prenses gelinlik modeli ve balon kollara sahip olan daha dikkat çekici gelinlik modelleri çeşitli saç aksesuarları ve takılarla şık bir görüntü oluşturur.

İster sade, ister dantelli, isterse boncuk işlemeli olsun derin sırt dekolteli olan gelinlikler kişinin stilini direkt olarak yansıtırken bir yandan da düğünlerin vazgeçilmezi haline gelir. Kol detaylarının daha sade olduğu fakat göğüs kısmında yer alan ince dantel ve boncuk işlemeler gelinliğin çok daha şık görünmesine yardımcı olur.

 En Çok Tercih Edilen Gelinlik Modelleri

 kapalı gelinlik modelleri arasında v yaka gelinlik modelleri oldukça sık tercih edilmektedir. Yaka kısmında bulunan işlemeler gelinliğin üst bölgesini daha ön plana çıkartırken alt kesimlerin sade olduğu ve kabarık olduğu gelinlik modelleri özellikle kısa boylu kişilerin boyunu daha uzun göstermektedir.

Buna da bakın

Görülmemiş Şekle Sahip 2024 Avize Modelleri Görücüye Çıktı! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Sade gelinlik modelleri arasında yerini alan Helen gelinlikler hem düğünde hem nikahta tercih edilebilir. Prenses model gelinlik de yine aynı şekilde farklı düğün konseptlerini uygun olup kadını en özel gününde en şık olmasına yardımcı olur.

Gelinlik modeli tercih ederken kişinin ayakkabısına saç aksesuarlarına türbanına ve çiçeğine uygun olabilecek bir gelinlik tercih etmesi önceliklidir. Ayrıca vücut ölçülerini uygun olan gelinlik modelini tercih ederken boy uzunluğunu da dikkate almalıdır. Kısa boylu kişilerin daha kabarık ve dantel işlemeli gelinlik modelleri tercih etmesi uzun boylu kişilerin ise straplez halen ya da sırt detaylı gelinlik modellerini tercih etmeleri tavsiye edilir.

Daha fazlası;Çok Kazandıran Kara Harp Okulu Bölümleri Belli Oldu! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Editör: Ayşe Topçu