Karadeniz bölgesinin en sakin kıyılarına sahip olan Ordu ilinde sizler de eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Karadeniz’in turizm açısından en önemli şehirlerinden biri olan Ordu, konforlu ve birbirinden şık otelleri ile de adından söz ettirmektedir.

Karadeniz manzarasının muhteşem atmosferine daha yakından tanıklık etmek için Ordu tatil yerleri yayla ve merkez otellerini inceleyebilirsiniz. Şehrin dört bir yanındaki güzelliklerini keşfederken, güvenli ve konforlu bir konaklama deneyimine sahip olmak için Ordu otelleri önerilerimizi değerlendirebilirsiniz.

Ordu 5 Yıldızlı Oteller

Ordu 5 yıldızlı oteller, her bütçeye ve her tarza uygun farklı alternatifler ile dikkat çekmektedir. Radisson Blu Hotel en popüler Ordu otelleri içerisinde üst sıralarda yer almaktadır.

Brokoli Tarifleri! Diyete Uygun! Brokoli Tarifleri! Diyete Uygun!

Ramada Resort By Wyndham Ünye oteli de Ordu 5 yıldız oteller arasında yer alan, en popüler konaklama alternatiflerinden biridir.

Ordu otelleri denize sıfır veya yayla bölgelerinde yer almalarına göre sınıflandırılmaktadır.

Ayrıca Ordu merkez oteller de özellikle tatil dışında iş seyahati için Ordu’ya gelenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ordu otel fiyatları ucuz seçenekler arasında, Kubaliç Hotel Spa ve Egas Hotel’i değerlendirebilirsiniz.

En Popüler Ordu Merkez Otelleri

En popüler Ordu merkez otelleri, şehir merkezine yakın konumdadır. Havaalanına da oldukça yakın bir konumda bulunan Sinema Hotel, şehrin en popüler otelleri arasında gösterilmektedir.

Daha lüks ve daha konforlu bir konaklama alternatifi arayışı içinde olanlar için Ramada Plaza By Wyndham Ordu otelini önermek mümkündür. Özellikle balayı tatili ve ailelerin konaklamak için tercih ettiği bir otel olarak bilinmektedir.

İş seyahatlerinizde, merkezi konumda ve güvenilir ve konforlu bir otel seçeneği için Hampton By Hilton Ordu otelini değerlendirebilirsiniz. 5 yıldızlı Ordu otelleri dışında apartlar, butik oteller de şehir genelinde sayıca fazladır. Bütçenize uygun ve istediğiniz lokasyondaki Ordu otelleri içerisinden tercihinizi yapabilirsiniz.

Ordu Merkez Otel Fiyatları

Ordu’da otel fiyatları, otelin konumuna, sunmuş olduğu hizmetlere ve yıldız dercesine göre farklılık göstermektedir. Tatil sezonunda Ordu otelleri fiyat tekliflerinde çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak, bütçenizi sarsmadan Ordu merkez oteller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Buna da bakın

Çocuk Diş Doktoru Seçerken Buna Dikkat Edin! - Diriliş Haber - Haber - Dirilishaber.Com

Daha fazlası; Google

Editör: Ayşe Topçu